Preserve It

Een prachtig concept voor het vriesdrogen van aangeleverd voedsel

Een kleurrijke all-in opdracht met een leuk concept, welke in een korte tijd is gerealiseerd.

Klant
Preserve It
Jaar
2024
Opdracht

Hilson Plus heeft met toewijding de opdracht voor Preserve It aangenomen en aangepakt.

De opdracht betrof het begrijpen en vertalen van de unieke behoeften van Preserve It in de ontwikkeling van een doeltreffend merk. Hierbij werden branding, webdesign en marketingstrategie geïntegreerd.

Omdat het een uniek concept in Nederland is, was het cruciaal om de juiste doelgroep aan te spreken. De uitstraling van Preserve It moest mensen aansporen om gebruik te maken van hun diensten. De mensen achter Preserve It en Milksy Babyfood zijn hetzelfde, wat zorgde voor een harmonieuze samenwerking.

Uitvoering

Hilson Plus heeft met zorg de opdracht voor Preserve It uitgevoerd. We zijn gestart met een diepgaande analyse van de unieke behoeften, gevolgd door de ontwikkeling van een doeltreffend merk.

Onze aanpak omvatte gedetailleerde stappen in branding, webdesign en marketingstrategie. Aangezien Preserve It een uniek concept in Nederland vertegenwoordigt, was het van cruciaal belang om een gerichte uitstraling te creëren.

Onze uitvoering richtte zich op het overbrengen van de onderscheidende waarde van Preserve It en het inspireren van de doelgroep om actie te ondernemen en gebruik te maken van hun diensten.

Resultaat

Het resultaat van onze inzet voor Preserve It is een doordacht en effectief merk dat perfect aansluit bij de unieke behoeften en het onderscheidende karakter van Preserve It.

Onze samenwerking heeft geresulteerd in een gecoördineerde branding, een visueel aantrekkelijk webdesign en een strategische marketingaanpak.

Het merk straalt nu een doelgerichte uitstraling uit, die de juiste doelgroep aanspreekt en uitnodigt om gebruik te maken van de diensten van Preserve It. Het resultaat is een krachtige basis voor verdere groei en succes binnen het Nederlandse marktlandschap.”

Vormgeven van merkverhalen voor blijvende impact

Volgend project
Een kleine maar waardevolle opdracht voor deze schoonheidskliniek.