Justixs Law Firm

Branding gecombineerd met doeltreffende marketingcampagnes binnen de rechtspraktijk.

Justixs Law Firm had al een mooi bestaand logo, maar had behoefte aan (veel) meer, dit hebben wij gerealiseerd.

Klant
Justixs Law Firm
Jaar
2017
Opdracht

Wij hebben een veelomvattende opdracht voor Justixs Law Firm uitgevoerd, waarbij we hun bestaande merkidentiteit leven hebben ingeblazen en versterkt.

Het doel was om een consistente en professionele uitstraling te creëren die de expertise en betrouwbaarheid van Justixs Law Firm weerspiegelde.

Hoewel Justixs Law Firm al over een bestaand logo beschikte dat ze zelf hadden gemaakt, hebben wij de huisstijl verder ontwikkeld om een uniforme visuele identiteit te waarborgen. Dit omvatte het ontwerp van een volledige branding, inclusief briefpapier, visitekaartjes en mappen.

Daarnaast hebben we een moderne en gebruiksvriendelijke website ontworpen voor (potentiële) klanten. 

Onze betrokkenheid bij Justixs Law Firm omvatte ook het opzetten van diverse marketingcampagnes om hun zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Dit omvatte onder meer het creëren van een tv-spot en radioadvertenties, die strategisch werden ingezet om de doelgroep te bereiken.

Bovendien hebben we een professionele fotograaf binnen ons team ingeschakeld om hoogwaardige foto’s te maken die de uitstraling van Justixs Law Firm versterkten. Deze foto’s werden gebruikt op de website en in marketingmateriaal om een consistente en professionele uitstraling te behouden.

Al met al heeft onze uitgebreide aanpak Justixs Law Firm voorzien van een vernieuwde en krachtige merkidentiteit, een professionele online aanwezigheid en effectieve marketingstrategieën om hun groei en succes te bevorderen binnen de rechtspraktijk.

Resultaat

Na voltooiing van onze opdracht heeft Justixs Law Firm een opvallende transformatie ondergaan.

De nieuwe huisstijl weerspiegelde nauwkeurig de expertise en betrouwbaarheid van het bedrijf, met een consistente visuele uitstraling in alle aspecten van hun branding.

De nieuwe website was niet alleen modern en gebruiksvriendelijk, maar bood ook een uitstekende gebruikerservaring voor potentiële klanten.

Onze opgezette marketingcampagnes, waaronder de tv-spot en radioadvertenties, hebben de zichtbaarheid van Justixs Law Firm vergroot en hoop nieuwe klanten aangetrokken.

Het gebruik van hoogwaardige foto’s, verzorgd door onze professionele fotograaf, heeft de algehele uitstraling van Justixs Law Firm versterkt en heeft bijgedragen aan het behoud van een professionele en consistente beeldvorming.

Kortom, het resultaat van onze uitgebreide inspanningen is een verjongd en professioneel imago voor Justixs Law Firm, dat hen positioneerde als een betrouwbare en deskundige speler binnen de rechtspraktijk.

Volgend project
Een kleine maar waardevolle opdracht voor deze schoonheidskliniek.