Curiosus

Een bedrijf dat oprechte connectie maakt tussen werknemer en werkgever.

Een echte all-in opdracht, waarbij alle facetten bij het opstarten van een onderneming onder handen zijn genomen.

Diensten
Branding, website en opstart begeleiding
Klant
Curiosus
Jaar
2023
Opdracht

Voor Curiosus nam Hilson Plus de leiding in een groot project, van branding tot websiteontwikkeling, boekhouding, juridisch advies, en marketing.

De vraag van Curiosus was om een veelzijdige zakelijke uitstraling te creëren die zowel de serieuze kant voor grote bedrijven omvatte als de warme, uitnodigende sfeer van Curiosus weerspiegelde.

De opdracht omvatte ook het opzetten van een efficiënte boekhouding, verstrekken van juridisch advies, het opstellen van algemene voorwaarden en privacybeleid, evenals het creëren van een doeltreffende marketingstrategie, met de nadruk op sociale media. 

Uitvoering

Het Curiosus-project ontplooide zich als een symbiose van creativiteit en nauwe samenwerking tussen Hilson Plus en Curiosus.

We begonnen met het definiëren van een unieke merkidentiteit die de kernwaarden van Curiosus weerspiegelde. Vervolgens hebben we een professionele en veelzijdige website ontwikkeld, afgestemd op zowel de zakelijke eisen van grote bedrijven als de warme, uitnodigende sfeer die Curiosus kenmerkt.

Resultaat

Met minimale input hebben wij het maximale bereikt.

Hilson Plus heeft met toewijding en intensieve samenwerking het Curiosus-project uitgevoerd. Talrijke vergaderingen werden benut om de opdracht te perfectioneren, waarbij we één werden met Curiosus. Dit stelde ons in staat om niet alleen te begrijpen, maar ook te voelen wat nodig was om Curiosus tot een topbedrijf te maken. 

Met deze diepgaande betrokkenheid hebben we een aanzienlijk deel van het project met minimale input en maximale tevredenheid kunnen realiseren, waardoor de visie van Curiosus tot leven kwam.

Volgend project
Een prachtig concept voor het vriesdrogen van aangeleverd voedsel