Milksy Babyfood

Het vriesdrogen van moedermelk, uniek in Europa.

Een unieke onderneming, met unieke uitdagingen, van a tot z verzorgd.

Klant
Milksy Babyfood
Jaar
2022
Website
Play Video
Opdracht

Hilson Plus heeft met trots een allesomvattende opdracht voor Milksy uitgevoerd, waarbij we betrokken waren vanaf de opstart tot de volledige realisatie.

De opdracht was om een merk te creëren dat gericht was op vrouwen en specifiek moeders, met een focus op het uitstralen van warmte, vertrouwen en veiligheid.

Het hele project omvatte de ontwikkeling van een doelgerichte merkidentiteit, een gebruiksvriendelijke website en een gepersonaliseerde marketingstrategie.

Uitvoering

In de uitvoering van de opdracht heeft Hilson Plus zich volledig ingezet voor de ontwikkeling van een onderscheidend merk.

We zijn gestart met veelvuldig overleg om de kernwaarden te begrijpen die warmte, vertrouwen en veiligheid belichamen. Vervolgens hebben we een unieke merkidentiteit gecreëerd, die zorgvuldig werd vertaald naar een gebruiksvriendelijke website.

Het juridische kader werd op maat gemaakt om de belangen van Milksy te beschermen.

Onze marketingstrategie omvatte gerichte campagnes om de doelgroep te bereiken, terwijl de contentcreatie het verhaal van Milksy versterkte.

Resultaat

Dankzij de nauwgezette uitvoering van de opdracht heeft Hilson Plus een mooi resultaat geboekt.

Het merk is succesvol gelanceerd en heeft een sterke connectie met de doelgroep van vrouwen en moeders gevestigd.

De website weerspiegelt niet alleen de warmte en betrouwbaarheid van Milksy, maar biedt ook een intuïtieve en boeiende gebruikerservaring, terwijl onze marketinginspanningen hebben bijgedragen aan een groeiende zichtbaarheid en betrokkenheid.

Kortom, het resultaat is een bloeiend merk dat resonantie vindt in zijn specifieke marktsegment en een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.”

We excel in crafting distinctive brands that set themselves apart from the competition.

Wij excelleren in het vormgeven van onderscheidende merken die zich onderscheiden van anderen.

Next project
Branding gecombineerd met doeltreffende marketingcampagnes binnen de rechtspraktijk.