Skyclarity

Een school voor theoretische luchtvaartopleidingen.

Een compleet project voor een school gespecialiseerd in theoretische luchtvaartopleidingen.

Klant
Skyclarity
Jaar
2024
Opdracht

Skyclarity, een school voor theoretische luchtvaartopleidingen, benaderde Hilson Plus om een complete huisstijl te ontwikkelen.

Onze opdracht omvatte de volledige branding van de onderneming, inclusief het ontwerpen van een onderscheidend logo, het kiezen van een kleurenpalet en het creëren van grafische elementen die de kernwaarden van Skyclarity weerspiegelen.

Daarnaast hebben we een professionele en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die niet alleen informatief is, maar ook aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren. Onze marketinginspanningen omvatten het ontwerpen van flyers en brochures om potentiële studenten aan te trekken, evenals het opstellen van handtekeningen voor zakelijke communicatie.

Ook hebben we het beheer van de social media accounts van Skyclarity op ons genomen. We creëerden regelmatige posts en afbeeldingen om de betrokkenheid te vergroten en de online aanwezigheid van de school te versterken. Speciaal voor hun e-learning programma hebben we diverse visuele content en posts ontworpen, die zowel informatief als visueel aantrekkelijk zijn.

Uitvoering

Bij de uitvoering van de opdracht voor Skyclarity hebben we eerst een analyse uitgevoerd om hun merkidentiteit vast te stellen.

Op basis van de analyse ontwikkelden we een complete branding, inclusief een nieuw logo, kleurenpalet en grafische elementen. We bouwden een gebruiksvriendelijke website en creëerden diverse marketingmaterialen zoals flyers, brochures en handtekeningen. Ons team beheerde ook de social media accounts, waarbij we regelmatig posts en afbeeldingen creëerden om de betrokkenheid te vergroten. Voor het e-learning programma ontwierpen we specifieke visuele content. 

Resultaat

Het resultaat van onze samenwerking met Skyclarity was een volledig opgezette, instapklare en professioneel onderneming.

De nieuwe branding, met een opvallend logo en een samenhangend kleurenpalet, zorgde voor een sterke en herkenbare merkidentiteit. De gebruiksvriendelijke en informatieve website trok al snel de aandacht van potentiële studenten en bood een naadloze navigatie-ervaring.

Onze marketingmaterialen, waaronder flyers, brochures en handtekeningen, werden goed ontvangen en droegen bij aan een verhoogde interesse in de opleidingen van Skyclarity. Het beheer van de social media accounts resulteerde in een groeiende online community en verhoogde betrokkenheid, terwijl de speciaal ontworpen visuele content voor het e-learning programma de leerervaring voor studenten verbeterde.

Kortom, Skyclarity kon na de afronding van de opdracht met vertrouwen opereren als een volledig uitgeruste en professioneel gepresenteerde onderwijsinstelling. Onze all-in aanpak heeft hen voorzien van een solide basis voor succes in de competitieve markt van theoretische luchtvaartopleidingen.

Vormgeven van merkverhalen voor blijvende impact

Volgend project
Een prachtig concept voor het vriesdrogen van aangeleverd voedsel