Estetica Clinic

Een kleine maar waardevolle opdracht voor deze schoonheidskliniek.

Een schoonheidssalon oorspronkelijk uit Spijkenisse, maar nu in hartje Rotterdam, dit moest gepaard gaan met een nieuwe logo en website.

Klant
Estetica Clinic
Jaar
2023
Opdracht

Onze klant had door de verhuizing behoefte aan vernieuwing van het merk om hun positie te versterken.

Hilson Plus werd benaderd door Estetica Clinic met de vraag om een nieuw logo te  ontwikkelen. Onze opdracht omvatte het creëren van een herkenbaar logo dat de essentie van de kliniek vastlegde. Daarnaast wilde men nieuwe algemene voorwaarden.

We hebben ook de ontwikkeling van hun website op ons genomen, waarbij we aandacht hebben besteed aan zowel esthetiek als functionaliteit.

Resultaat

Hilson Plus heeft met toewijding een compacte opdracht voor Estetica Clinic volbracht.

Wij hebben Estetica Clinic voorzien van een leuke metamorfose. Het resultaat omvat een opvallend logo dat de identiteit van de kliniek weerspiegelt, heldere algemene voorwaarden voor juridische zekerheid, een professionele en gebruiksvriendelijke website die esthetiek en functionaliteit combineert, en strategisch ondernemersadvies.

Een korte periode van marketingactiviteiten heeft Estetica Clinic geholpen om snel zichtbaarheid te verwerven in de markt. Samen vormen deze elementen een krachtige basis voor de groei en het succes van Estetica Clinic binnen de cosmetische branche in Rotterdam.”

Volgend project
Een prachtig concept voor het vriesdrogen van aangeleverd voedsel