Representum

Een mooie transformatieve opdracht voor deze letselschade-onderneming.

Representum, gespecialiseerd in letselschade, onderging een opvallende transformatie met Hilson Plus. Ontdek hoe onze integrale aanpak hun visuele identiteit versterkte.

Klant
Representum
Jaar
2020
Opdracht

Hilson Plus heeft een omvangrijke opdracht voor Representum voltooid, waarbij we betrokken waren bij de transformatie van Justixs Law Firm naar Representum.

Onze inspanningen omvatten de ontwikkeling van een geheel nieuwe visuele identiteit, inclusief een nieuw logo, kleurenschema en grafische elementen die de kernwaarden van Representum weerspiegelen. We hebben een moderne en gebruiksvriendelijke website ontworpen en ontwikkeld, die niet alleen informatief is maar ook een professionele uitstraling heeft.

Daarnaast hebben we gedetailleerde instructieboeken gecreëerd om het personeel te begeleiden en uniformiteit in procedures te waarborgen. Onze marketingstrategie omvatte diverse kanalen, zoals sociale media, om de naamsbekendheid van Representum te vergroten en potentiële klanten aan te trekken.

Een ander belangrijk aspect van onze opdracht was het realiseren van hoogwaardige huisstijlproducten. We hebben luxe visitekaartjes ontworpen met gouddruk en reliëf, die de professionele uitstraling van Representum versterken. De instructieboeken werden ook met zorg vervaardigd, waarbij we aandacht besteedden aan zowel esthetiek als functionaliteit.

Resultaat

Het resultaat van onze inzet voor Representum is een opvallende transformatie.

Onze inzet heeft de online aanwezigheid van hun merk sterk versterkt. De ontwikkelde website is niet alleen informatief en gebruiksvriendelijk, maar straalt ook professionaliteit uit, wat het vertrouwen van bezoekers vergroot.

De gedetailleerde instructieboeken dragen bij aan een gestroomlijnde werking binnen de organisatie en zorgen voor consistentie in procedures.

Onze marketinginspanningen hebben de naamsbekendheid van Representum vergroot en potentiële klanten aangetrokken via diverse kanalen, waardoor het bereik van het merk is vergroot.

Al met al heeft onze alomvattende aanpak Representum geholpen om hun merk te versterken, hun online aanwezigheid te verbeteren en een consistente en professionele uitstraling te creëren die hun positie in de markt versterkt. Helaas is de onderneming vandaag de dag niet meer actief, maar dat doet geen afbreuk aan het leuke project.

Volgend project
Een nieuwe naam en professionaliseren, daar hielpen wij Epoxyflorist mee.