Epoxyflorist

Een nieuwe naam en professionaliseren, daar hielpen wij Epoxyflorist mee.

Een prachtige onderneming die bloemen vereeuwigd in giethars voor een tastbare herinnering die generaties doorleeft.

Cliënt
Epoxyflorist
Year
2022
Opdracht

Epoxyflorist, was eerder bekend onder All in Bloom. De eigenaresse voelde dat haar verdere succes werd tegengehouden onder de oude naam.

Epoxyflorist benaderde ons concreet met de wens om een nieuwe, passende naam te creëren en tegelijkertijd het merk van deze naam te voorzien van een krachtige identiteit.

De rol omvatte niet alleen het bedenken van een nieuwe naam en het ontwikkelen van de bijbehorende branding-elementen, maar ook de creatie van een volledig nieuwe website met een geoptimaliseerde webshopfunctionaliteit. Met daarop de focus op het esthetische aspect.

Uitvoering

In de uitvoering van de opdracht voor Epoxyflorist hebben we nauw samengewerkt om hun visie tot leven te brengen.

Allereerst hebben we een uitgebreide brainstormsessie gehouden om een nieuwe, passende naam te bedenken die de kern van het merk zou belichamen. Vervolgens hebben we de branding ontwikkeld, inclusief een minimalistisch logo en bijbehorende huisstijl elementen die consistentie uitstralen.

Wat betreft de website hebben we een gebruiksvriendelijke interface gecreëerd die niet alleen de producten van Epoxyflorist effectief presenteert, maar ook naadloos integreert met een goedwerkende webshop. Tijdens het proces hebben we voortdurend afgestemd om ervoor te zorgen dat zowel esthetische als functionele aspecten aan de verwachtingen voldeden.

Daarnaast hebben we ondernemersadvies verstrekt, waarbij we strategisch hebben gekeken naar de groeimogelijkheden van Epoxyflorist. We hebben ook een strak marketingplan opgesteld, gericht op het vergroten van zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep.

Resultaat

Het resultaat van onze inzet voor Epoxyflorist is een bloeiend merk met een frisse, nieuwe naam en een sterke identiteit die naadloos aansluit bij hun producten.

De branding, inclusief het opvallende logo en de visuele elementen, straalt consistentie en professionaliteit uit. De website, met een geoptimaliseerde webshop, biedt niet alleen een aantrekkelijke presentatie van de producten maar zorgt ook voor een soepele en gebruiksvriendelijke winkelervaring.

Ons verstrekte ondernemersadvies heeft bijgedragen aan het definiëren van strategische groeimogelijkheden voor Epoxyflorist, terwijl het opgestelde marketingplan de zichtbaarheid heeft vergroot en de juiste doelgroep heeft aangetrokken. Samengevat heeft onze holistische aanpak Epoxyflorist voorzien van niet alleen een vernieuwde visuele identiteit maar ook van een stevige basis voor zakelijk succes en groei binnen hun marktsegment.

Crafting intricate brand narratives for lasting and meaningful impact.

Crafting intricate brand narratives for lasting and meaningful impact.

Next project
Een mooie transformatieve opdracht voor deze letselschade-onderneming.